طريقة التحضير
اغلى الماء و ضعى ملعقة سكر و ملعقة خل
ضعى البطاطس و اتركيها تغلى دقيقتين

جهزى الخلطة
كوب دقيق
معلقة ملح
معلقة بابريكا
معلقة فلفل اسود
شطة
كركم
بودرة توم
معلقةبيكنج بودر
ماء لتكوين عجينة سائلة
وتكايه من عندى عملت 2 ملعقه توميه
ونحط المكونات على بعض وتكون عجينة سايلة
نضع البطاطس فى العجينة
و نخلطها جيدا
انا زودت تكايه صغيرة انى قبل ماقليها حطيتها فى دقيق تانى بحيث الخلطه تثبت فيها
نقليها فى زيت سخن و نقدمها مع صوص
معلقة كاتشاب
معلقة مايونيز
معلقة سكر
معلقة صغيرة خل
معلقة بصل مقطع ناعم